Het team

Frederik heeft na zijn opleiding fysiotherapie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven succesvol de master manueel therapie volbracht. - "door de specialisatie manuele therapie kan ik vanuit een bredere blik een diagnose stellen en u de beste behandelmogelijkheden bieden om u van uw klacht af te helpen. Denk aan mobilisaties en manipulaties. 

 

Henri van Beek is in 1981 zijn praktijk voor fysiotherapie begonnen - "destijds was de fysiotherapie een aparte tak van sport. Tegenwoordig is het voor iedereen toegankelijk. Ik ben trots dat ik samen met mijn zoon mag werken en dat hij de praktijk voortzet" 

Frederik van Beek

Fysiotherapeut en manueel therapeut

 

Frederik heeft na zijn  opleiding fysiotherapie aan de Fontys hoge school in Eindhoven zich gespecialiseerd door de universitaire master manuele therapie succesvol af te ronden.

 

Als manueel therapeut kijk je niet alleen naar de klacht, maar naar het totale plaatje met de wervelkolom als centraal punt. 

 

Aanwezig: 

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag

Henri van Beek

Fysiotherapeut, oedeemtherapeut, acupuncturist, homeopathie, orthopedagogiek, cyriax 

 

Henri heeft een aantal opleidingen en cursussen gevolgd om de hulpverlening aan het bewegingsapparaat te optimaliseren. De combinatie Fysiotherapie,acupunctuur en Mckenzie krijgen de voorkeur. Vanuit deze optiek is beweging, evenwicht en zelfoefening het uitgangspunt om succes te hebben bij acute en chronische klachten. 

 

Aanwezig:

Dinsdag en donderdag